Els productes emparats per la marca Molt de Gust i les mans dels millors xefs formen una sinergia perfecta per a satisfer els paladars més exigents.
Els cuiners són cada dia més conscients de la necessitat de posar en valor els productes de qualitat, de proximitat i de temporada per a enriquir les seues creacions i delectar els seus comensals amb una cuina de producte i de relat. Per això, emprar els productes Molt de Gust com a ingredients dels seus plats és tota una garantia per a aconseguir uns resultats perfectes..
Els professionals de la cuina, de manera natural, es converteixen així en preceptors que usen i recomanen cada vegada més els productes Molt de Gust no sols els frescos, sinó també els elaborats i els excepcionals vins i caves per a maridar i regar els seus plats.
Xefs reconeguts amb guardons com les Estreles Michelín o els Sols Repsol, utilitzen des de fa temps els productes Molt de Gust i els inclouen en les seues cartes, culminant amb la seua màgia el curt però excitant camí que va del camp a la taula.